Jälleen on jaettu Golden Globe -palkinnot. Enempää niihin puuttumatta keskitytään tähtien pukeutumiseen. Niinkuin useimmat Hollywoodin juhlat myös nämä ovat täynnä hyvinpukeutuneita tähtiä.Tänä vuonna nähtiin paljon valkoista ja metallin hohtoa. Katsahdus siis onnistuneisiin/epäonnistuneisiin pukuvalintoihin, päätä itse.

 353544.jpg353549.jpg

353562.jpg353561.jpg

353547.jpg353548.jpg

353546.jpg353560.jpg

353550.jpg353563.jpg

Beonce - Elia Saabin suunnittelema nätti, vartalon kurvit hyvin esiintuova kullanhohtoinen mekko sopii hyvin tälle laulajattarelle, mutta onko etumus sittenkin liian avoin?

Jessica Biel - Tämä Valentinon metallinhohtoinen iltapuku sopii erittäin hyvin Jessican vartalolla ja kokonaisuus on erittäin käypä.

Sandra Oh - Tyylikäs, myös metallinhohtoinen puku on Calvin Kleinin käsialaa ja sopii mielestäni varsin hyvin tälle näyttelijättärelle.

Renee Zellweger - Diorin vintage -mekko sopii kuin nenä päähän Reneelle. Kengät ja mekko ovat aivan sävy sävyyn , onnistunut valinta jälleen !

Heidi Klum - Kaunis valkoinen puku on Givenchyn. Kivasti pukuun yhdistetyt pitkävartiset hansikkaat ja kaulakoru tekevät ihastuttavan näköisen kokonaisuuden.

Ellen Pompeo - Tämä Versacen puku on mielestäni aivan upea ja ehdottomasti suosikkini tämän vuoden puvuista. Kaunis ja hyvin laskeutuva puku sopii täydellisesti Ellenille.

Brat Pitt & Angelina Jolie - Tämä näyttävä pariskunta ei ole epäonnistunut tälläkään kertaa asuvalinnoissaan, täydet pisteet !

Penelope Cruz - Penelopella on yllään Chaneliä. Mutta onko tässä ehkä vähän liikaa röyhelöä ?

Teri Hatcher - Täydellinen nainen onnistui mielestäni vallan hyvin pukuvalinnassaan. Puku on hyvin laskeutuva ja kaula-aukko näyttää hyvältä. Asusteet ovat myös kohdallaan.

Yujin Kim - Yksinkertaisen kaunis valkoinen Escadan puku, joka sopii hyvin Yujinin vartalolle. Musta pussukka on hauska lisä asukokonaisuuteen.

Nyt sitten vain odotellaan seuraavaa suurta tapahtumaa, Oscar gaalaa!

 (kuvat: Elle.comista)